Descoperă aventura în Tabăra de Vară – Hai cu noi în Epoca de Piatră!

Căutăm tineri îndrăzneți și aventurieri însetați de distracție pentru o vară memorabilă! Vino într-o tabără tematică în care îți vei dezvolta inteligența emoțională prin joc și divertisment și vei învăța să fii responsabil și să găsești soluții în echipă. Vom învăța cum să ne construim propriile adăposturi, să facem foc și să ne prăjim carnea (vânată de adulți, din magazin, desigur :)). Descoperă plăcerea de a rezolva probleme într-un mod colaborativ, învățând importanța cooperării, a respectului și a încrederii reciproce. Ne vom face unelte primitive și vom învăța arta negocierii pentru a obține resurse prețioase.

Petrece nopțile jucând jocuri de societate și povestind povești fascinante în jurul focului de tabără. Bucură-te de bătăi cu apă pentru că la noi, distracția e pe primul loc, iar supraviețuirea face parte din aventură.

Părinții nu trebuie să-și facă griji despre confort sau siguranță, deoarece facilitățile noastre sunt moderne și confortabile. Astfel, copiii se pot concentra pe distracție și pe experiența lor educațională. Nu va fi nevoie să-și facă griji despre un pat cald și moale sau animale sălbatice – deși ar fi fost distractiv, nu-i așa?

Nu lăsa această oportunitate să-ți scape! Alătură-te Taberei de Vară – Epoca de Piatră și pregătește-te să faci istorie! Avem locuri limitate, așa că e bine să-ți asumi că va fi o luptă pentru locul tău. :)))

Perioada: 21 – 25 AUGUST 2023, Valea Mare, Pensiunea Perla Pădurii, jud. BN.

Preț: 1100 RON/copil. Prețul taberei cuprinde 5 zile și 4 nopți de cazare, precum și 3 mese pe zi.

Transport dus-întors din Bistrița inclus.

Rezervarea unui loc în tabără se face prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabără.

Detalii și înregistrare la 0740827464. Hai să ne pregătim să fim cei mai grozavi tineri aventurieri preistorici!

 | 152 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *