Deputatul Bogdan Ivan Gruia îi cere demisia ministrului sănătății, Vlad Voiculescu!

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia, îi cere public demisia lui Vlad Voiculescu, ministrul sănătății, în urma tragediei de la “Matei Balș”, București. 

“Dacă dezastrele de acum s-ar fi petrecut pe timpul unui Guvern PSD câți oameni ar fi ieșit în stradă? Câte apariții publice ale Președintelui României am fi văzut, cerând demisia întregului Guvern?

Acum toată lumea tace. Partidele de la putere refuză să spună un cuvânt și să își asume vreo răspundere. “Societatea civilă” a amuțit, iar domnul președinte schiază zâmbind.

Dacă domnul Voiculescu va decide să își dea demisia nu vreau să fie o demisie politică! Ci o demisie de onoare, pentru că doar așa poți transmite un mesaj destul de puternic, pe măsura durerii familiilor care au pierdut poate un copil, un tată, o mamă, un bunic…

Să știți că în momentul unei tragedii contează dacă o autoritare a statului îți recunoaște durerea pierderii cuiva drag. Contează dacă cineva, acolo sus, recunoaște că e o problemă în sistem și arată măcar puțină compasiune.

Pe oamenii pierduți nu îi mai aduce nimeni înapoi, însă refuz să trăiesc într-o Românie unde accidentele mortale nu mai pot să aducă schimbare și sunt privite ca o normalitate!

Am uitat de #Colectiv așa rapid?”, scrie pe pagina sa de Facebook Bogdan Ivan Gruia. (P)

 | 42 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *