De la extaz la agonie

Gloria a scăpat printre degete o victorie, fiind egalată în ultimele secunde de o echipă improvizată a Stelei, pe care Sabău a anihilat-o aproape perfect timp de 90 de minute. Din păcate pentru Gloria, meciul a avut prelungiri.

  În fața a 8000 de spectatori și într-o atmosferă sufocantă, și la propriu și la figurat, ”vampirii albaștri” au mușcat încă din primele 5 minute, Borbely scăpând sigur cu Zapata și înscriind la colțul scurt, după o greșeală a columbianului. Replica Stelei vine imediat, dar mingea trimisă cu capul de Arthuro din numai 8 metri nu are forță și este prinsă fără probleme de Albuț. Apărarea improvizată a Stelei, cu Baciu pe dreapta și Rada în centru, dă din nou greș în minutul 27, când Borbely este oprit în disperare de Zapata în urma unei faze trase la indigo cu cea a primului gol. Ratarea și lipsa de concentrare aveau să-i coste însă pe bistrițeni. În minutul 43, Neșu trimite o minge lungă în careu, Arthuro deviază, Albuț ezită și Stancu nu iartă. La pauză, Gloria-Steaua 1-1.
După pauză, Lăcătuș schimbă și introduce artileria grea, nou intrații Rădoi și Dayro Moreno aducând mai multă consistență în jocul Stelei și presiune pe careul Gloriei. Mutarea inspirată o face însă Sabău, care îl lasă la cabine pe Ciprian Petre și îl introduce în teren pe Hora. Contrar cursului jocului, acesta păcălește din nou apărarea roș-albaștrilor și îl învinge pe Zapata în minutul 72. Steaua atacă în disperare, însă Gloria stă foarte bine în teren și părea că se îndreaptă spre o victorie. Bistrițenii n-au învățat însă din greșeli și, în ultimele secunde de joc, o minge trimisă în careu îl face pe Albuț să iasă, însă este mai rapid Stancu, care trimite peste portarul gazdelor și îi smulge Gloriei două puncte meritate.
Scor final Gloria-Steaua 2-2 și Sabău regretă pe bună dreptate că a scăpat o victorie printre degete.

 | 487 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On