De la Colibița, handbalistele de la CSM Bistrița sunt cu sufletul alături de națională!

CSM Bistrița nu are parte de o vacanță adevărată în această iarnă. Obiectivul echipei, promovarea în Liga Națională, nu lasă prea mult loc de relaxare.

Nici nu s-a încheiat bine turul campionatului, că antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan și-au dus deja sportivele în cantonament. Au ales un loc potrivit pentru acumulări fizice în această perioadă, Colibița. De câteva zile, lotul bistrițean e cazat la Fisherman s, unde are toate condițiile necesare. ”Nu facem antrenamente cu mingea, doar ședințe de pregătire fizică. Și pentru asta avem tot ce ne trebuie aici”, spune Horațiu Pașca.

Doar canalul de televiziune Dolce Sport le lipsea, ca să poată urmări meciurile de la Campionatul Mondial. Dar s-a rezolvat și această solicitare, așa încât Geta Diniș, Oana Chirilă și colegele lor au trăit cu sufletul la gură meciul naționalei cu Danemaca, din sferturi și vor fi în fața televizoarelor, astăzi, de la 21.45, pentru meciul cu Norvegia.

CSM se va antrena până marți la Colibița, apoi va urma un turneu amical la Cluj, cu Universitatea, HC Zalău și Alba Sebeș. Din 30 decembrie până în 3, Pașca a decretat liber pentru toată lumea, iar apoise va intra pe ultima sută de metri cu pregătirea returului, programat să înceapă în 16 ianuarie.

Din lotul cantonat la Colibița lipsește doar Elisa Cadar, în continuare la recuperare după accidentarea de la începutul sezonului. Antrenorii contează pe Cetățeanu, Caragea, Chirilă, Cârstea, R. Tamaș, Andriță, Vezentan, Ciunt, I. Szabo, S. Szabo, Tămaș, Maior -Pașca, Bărbos, Cira, Diniș, Dorhoi și Zegrean

 | 883 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *