Dănuț Dosan: ”Nu-mi pare rău că am lăsat liga a treia”

Dănuț Dosan, fostul jucător al Gloriei, s-a întors în fotbalul bistrițean în vara anului 2009, pe banca echipei din Prundu Bârgăului. A lăsat o echipă de Liga a III-a, Lami-norul Roman, pentru fotbalul județean. Și nu-i pare rău, după cum tocmai el declară. A reușit să formeze la Prundu Bârgăului o echipă foarte tâ-nără, cu un joc frumos și cu rezultate pe măsură. Pentru 2010, Dosan își dorește o bază sportivă nouă și o echipă competitivă.

Cum ați început anul 2010?

Am început ușor-ușor cu pregătirea, suntem în perioada de acomodare cu efortul. Am vrea să continuăm parcursul bun din tur, cu o oarecare îmbunătățire în retur. Ne dorim ca la finalul campionatului să tragem linie și să avem un parcus foarte bun, cu o echipă competitivă și tână-ră.

Cum vi s-a părut acest tur de campionat, după ce ați venit în Liga a IV-a din Liga a III-a?

Nu am pierdut nimic că am venit aici. Am găsit la Bârgău oameni extraordinari, în persoana președintelui Gi-cu Ruscău, a primarului. Din câte am înțeles, e bine stabilit proiectul cu baza sportivă, care se află în reconstrucție. E foarte bine că vom putea juca, la orice nivel, în condiții bu-ne. Am găsit calitate și la ju-cători, care și-au depășit con-diția de Liga a IV-a.

Ce jucători pleacă, cine vine?

Pop Cornel se pre-gătește cu Voința Livezile și sunt informații că ar fi doriți mai mulți jucători la Liga a III-a. Ne bucurăm că avem jucători din echipa noastră care pot să facă pasul la Liga a III-a, dar avem și gândul de a aduce jucători tineri, care apoi să facă pasul mai sus.
S-a întors Ruscău, un jucător de foarte mare valoare. Mă mir că nu a fost ținut la Liga a III-a, dar pentru noi e mană cerească, dă dovadă de serio-zitate, de abilitate în joc și are experiență.

Veți avea și o bază
sportivă în acest an…

Pe lângă baza spor-tivă, de o calitate excepțio-nală, să sperăm că în viitor va fi și o echipă competitivă…

 | 400 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On