Daniel Suciu: ”Doar au mințit că vor eliminarea pensiilor speciale!”

„Doar au mințit că vor eliminarea pensiilor speciale, asta pentru a obține voturi! Serbăm azi 681 de zile de la promisiunea celebră că vor elimina în 30 de zile benefiicile speciale, și nu au făcut nimic.
Eu mi-am dat demisia din ultimul mandat pentru că nu doream acest privilegiu, dar niciun liberal beneficiar nu a renunțat la această pensie. Și sunt zeci, unii chiar celebri“, a declarat astăzi deputatul PSD, Daniel Suciu.

Acesta i-a sugerat lui Rareș Bogdan că ar trebui să propună și eliminaea pensiilor speciale pentru europarlamentari.

„A, să nu uit… Rareș Bogdan, pe când te vedem promovând în Parlamentul European o inițiativă care să anuleze pensiile pentru europarlamentari, că tot speciale sunt, doar că-n euro. Altfel, ești doar un ipocrit!“, a mai spus Daniel Suciu.

„Acum, în România când peste 1.500.000 de români au pensia de sub 1.000 de lei. Consider onestă și justă ideea de a elimina pensiile speciale pentru parlamentarii români și voi VOTA pentru asta!
E un subiect care trebuie închis odată pentru totdeauna, iar parlamentarii PSD sunt primii care vor iniția și vota eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari“, a transmis și deputatul Bogdan Ivan.

(P)

 | 911 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *