Daniel Suciu către Cîțu: „Ce fumezi de le vezi toate roz?!“

Deputatul PSD, Daniel Suciu, l-a criticat pe Florin Cîțu, după ce acesta a susținut că veniturile românilor au crescut, dar a declarat că nu știe cât costă o pâine.

„La “pușcherie” nu se dă pâine, asta a învățat Cîțu prin America. Iar dacă nu dă românilor pâine, guvernarea ne dă circ și scumpiri. Mari de tot! Cîțule, nu știu ce fumezi, dar știu niște milioane de români ce te-ar mânca pe pită!
Cîțule, ai dreptate, pâinea e pentru sărăntoci, nu pentru intoxicated și sofisticați ca și tine. Apropo, știi de ce s-a scumpit? Ca să o faci, trebuie să folosești gaz, pe care guvernarea ta l-a scumpit cu vreo 26%. Dacă nu folosești gaz, folosești curent electric, care și ăsta s-a scumpit cu vreo 20 și ceva la sută. Și ca să o duci pe masa sărăntocilor de care ție nu îți pasă, trebuie să o transporți și motorina este aproape 6 lei. Totuși, guvernarea asta face ceva bun pentru oameni? Și mai am o întrebare: acolo la Guvern sau acolo la tine în biroul de la Palatul Victoria, totuși, ce fumezi de le vezi toate roz?“, a spus Daniel Suciu

 | 554 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *