Daniel Ciobănică, gest frumos în Săptămâna Mare

Ciobănică se implică! Fostul fotbalist și arbitru nu poate sta deoparte în vremurile acestea dificile. Și s-a gândit că ar fi potrivit să dea și el o mână de ajutor celor nevoiași.

Astăzi, a donat alimente centrului de zi pentru vârstnici. Cartofi, ceapă, făină, paste și alte produse alimentare necesare celor care vin la acest centru.

”Nu e mare lucru. Dar aș vrea să contribui și eu mai mult ca mesaj pentru mulți alții care pot să vină și ei în sprijinul celor necăjiți. Traversăm o perioadă dificilă și suntemși înaintea Sărbătorilor Pascale. Dacă nu acum, atunci când să ne arătăm compasiunea față de cei care au nevoie de ajutor”, spune candidatul verzilor pentru funcția de primar al Municipiului Bistrița

 

 

 | 1.134 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Om fain si plin de succes in plan personal. Cu siguranta va face mari si interesante lucruri pt. Bistrita . Voi vota cu familia si toti prietenii cu Ciobanica Dumitru. Are si un program excelent . Cand va veni vremea o sa il citim si sunt ferm convins ca este 100% pe interesul bistritenilor .

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *