Daniel Bolfă revine la antrenamente după un an și jumătate! Promite că ne povestește prin ce-a trecut!

Unul dintre cei mai carismatici luptători de K1 din Bistrița-Năsăud, Daniel Bolfă, a trecut peste o perioadă extrem de complicată din viața lui. A lipsit un an și jumătate din sala de antrenamente după un meci pierdut la Gala Colosseum de la București.

În februarie 2021, sportivul clubului PFG Bistrița a ieșit învins din ring în fața lui Mirel Drăgan, fost campion mondial și european de kempo. Și nu oricum, ci cu două coaste rupte, luptând așa în ultimele două reprize. Demoralizat și confruntat cu probleme personale destul de complicate, Daniel nu s-a mai putut mobiliza până acum și a fost aproape să abandoneze definitiv sportul de performanță. Însă, la 27 de ani, mai are multe de arătat în sport și, cu siguranță, o va face.

Deocamdată și-a reluat antrenamentele la sala PFG și încearcă să-și revină la forma fizică ce l-a consacrat.

”A fost o perioadă groaznică din viața mea. Tot coșmarul a început după acel meci de la București. De atunci toate mi-au  mers din rău în mai rău pe toate planurile. Am ajuns în punctul în care am vrută să mă las definitiv de sport, deși iubesc sportul mai mult decât orice. Dar, cu ajutorul părinților mei, fără de care nu făceam nimic, niciodată, cu sprijinul prietenilor, colegilor și nu în ultimul rând a antrenorului și preietenului meu Ionel Burduhos, încerc să-mi revin. Am fost reprimit foarte bine la club desi am făcut unele greșeli de care nu mi-am dat seama la momentul respectiv”, spune Bolfă.

Fostul fotbalist al Gloriei de-abia așteaptă să revină în ring și promite că, la primul succes, ne va povesti greutățile prin care a trecut. ”Nu vreau să spun mai multe acum. Sunt bucuros că am revenit și simt că aici, în sport, mă simt cel mai bine. Voi vorbi în toamnă, după prima competiție, cât de ușor este să cazi și cât de greu e să te ridici. Deocamdată vreau să uit cât mai repede această perioadă și să-mi refac forma fizică”, ne-a mai spus Daniel Bolfă.

 

 | 2.375 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *