Daniel Bolfă, în fața ”bestiei” Moldovei: ”Sunt mândru că am luptat cu un adversar atât de puternic”!

După experiența internațională din Anglia, luptătorul bistrițean Daniel Bolfă își continuă cariera sa de luptător cu mult curaj.

Spre surprinderea multor specialiști, săptămâna trecută, la Iași, în Gala Colosseum, a acceptat provocarea de a intra în ring cu unul dintre cei mai agresivi români ai momentului, Cornelius Lascăr, multiplu campion la lupte, sportiv pregătit de antrenorii Remus Ciobanu și Mihai Constantin, cei ce se ocupă și de celebrul Cătălin Moroșanu.

Daniel este un bistrițean talentat și muncitor, care a lăsat cariera de fotbalist pentru cea de luptător, antrenându-se zilnic pentru a face fața dificilului său sport.

” Am acceptat provocarea de a lupta împotriva unuia dintre cei mai buni luptători de MMA din România. Pot spune că am făcut un meci spectaculos, dar în cele din urmă am fost finalizat la sol de către mult mai experimentatul meu adversar. Meciul s-a desfășurat la Iași, în Gala Colosseum, una dintre cele mai puternice gale desfășurate în România.

Am acceptat meciul, spre surprinderea multora, pentru că îmi plac provocările tari. Sunt mândru că am luptat împotrivă unui adversat atât de puternic. Pentru viitor, aștept un meci pe stilul kickboxing, stilul meu de bază, unde se pot aduce victorii. Țin să mulțumesc antrenorilor mei, Ionel Burduhos și Cosmin Botezat, dar și familiei mele care mă susține necondiționat și îmi este mereu alături”, a declarat Bolfă pentru sportulbistritean.ro

 

 | 4.929 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *