Dan Matei și Dorel Zegrean au strigat adunarea

La două săptămâni după echipa mare, Dan Matei și Dorel Zegrean au strigat adunarea. Au răspuns la apel 21 de jucători, mulți dintre cei care au evoluat în tur pentru Gloria II nemaiaflându-se acum în lot.

Gloria II se va pregăti la Bistrița până la începerea campionatului, atât în sala de forță, cât și pe terenul sintetic. ”Echipa mare a plecat în Antalya și astfel noi beneficiem aici de toate condițiile, sală de forță, teren sintetic, recuperare, cazare și masă, condiții care în altă parte ne costau foarte mult”, a declarat Dan Matei.

Pe locul 7 la finalul turului, Gloria II are ca obiectiv terminarea campionatului în primele cinci echipe din seria C a Ligii a III-a la fotbal. ”Rămân aceleași obiective ca în fiecare an. Promovarea cât mai multor jucători la prima echipă. Vrem să terminăm între primele cinci echipe, Gloria este un nume important și trebuie să respectăm acest lucru și să ajungem cât mai sus”, a spus Dan Matei.

Misiunea celor doi tehnicieni nu va fi una ușoară, aceștia având de reconstruit echipa. ”Este destul de schimbată echipa față de anul trecut. Au plecat unii jucători care au fost în lotul echipei mari și și-au reziliat contractul și unii juniori au fost luați în Antalya cu echipa mare”, a mai spus Dan Matei.

Lotul Gloriei II este format din următorii jucători: Ionuț Hlinca, Radu Caizer, Sorin Drăguș, Andrei Pușcaș, Alexandru Coman, Cristian Macarie, Andrei Vasilichi, Marius Gotea, Bogdan Negrea, Paul Oltean, Andrei Mihancea, Răzvan Rob, Bogdan Dobrea, Claudiu Rogozan, Andrei Peteleu, Dan Bozeșan, Doru Greab, Alexandru Runcan, Mihăiță Roman, Vlăduț Istrate, Riberio Dani.

 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On