Curs internațional de arbitri la gimnastică

Patru arbitri de la Liceul cu Program Sportiv vor participa la un curs internațional de perfecționare. Cursul se va desfășura în perioada 25 februarie ”“ 1 martie la Izvorani. Vor participa de la LPS Augustin Pop, Liviu Pop, Andrei Suciu și Lucian Alexa și de la lotul olimpic Aurelian Georgescu și Emil Popescu.

”Este un curs pentru arbitrii internaționali, cu privire la modificările care au avut loc în codul de după Olimpiadă și codul pentru următorul ciclu olimpic. Este organizat de Federația Română de Gimnastică”, a declarat Augustin Pop.

LPS nu pare a fi afectat de criză

Criza care a afectat sportul bistrițean se pare că nu va afecta foarte mult și instituțiile bugetare. Directorul Liceului cu Program Sportiv crede că sportivii nu vor fi afectați foarte tare de criza financiară. ”Nu am avut probleme deocamdată cu banii, ne-am descurcat bine, la toate competițiile am avut fonduri, am mai luat ceva echipament, deocamdată stăm bine, n-au fost probleme financiare. Anul acesta sper să fie tot așa, deocamdată avem bani, unele sporturi au început deja competițiile”, a declarat Augustin Pop. De altfel, în plină criză financiară, LPS-ul își va moderniza baza sportivă. Se așteaptă cu nerăbdare ca vremea de afară să se încălzească pentru a se putea începe lucrările la terenurile sintetice din curtea liceului.

Gimnaștii, în pregătire pentru competițiile de primăvară

Această perioadă este destul de liniștită pentru gimnaștii Liceului cu Program Sportiv. După ce au încheiat anul în forță, sportivii se pregătesc acum pentru primele competiții din 2009, care vor începe în luna aprilie. ”Competițiile vor debuta în perioada 4-7 aprilie, când avem programat Campionatul Național Școlar. Până atunci o să facem niște concursuri de pregătire și suntem în perioada de acumulare, de învățare de elemente noi. E singura perioadă mai liniștită din an, după aceea încep competițiile, care se vor desfășura una după alta”, a declarat antrenorul Augustin Pop.

 | 240 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On