Cupa Someș la înot a ajuns la ediția a III-a! CS Tibi, pe ultima sută de metri!

În perioada 20-21 octombrie în bazinul didactic din orașul Beclean se va desfășura a III-a ediție a Cupei Someș  la înot. Concursul este organizat de clubul sportiv Tibi, ediția din acest an fiind un proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Competiția beneficiază și de sprijinul Primăriei orașului Beclean și al unor inimoși sponsori.

Concursul se desfășoara pe durata a 3 reuniuni, în bazin de 25 m cu cronometraj electronic semiautomat, sâmbătă de la ora 9.30 și de la 17.00 și duminica de la 9.30. Competiția se desfășoară în sistem open, cu serii alcătuite după timpii de înscriere, dar premierile se vor face separate pe fiecare categorie de vârstă și sex (2011și mai mici, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 și mai mari). S-au înscris 165 de concurenti de la 15cluburi din țară.

Cluburile înscrise sunt: CS Acvatic Performer Cluj-Napoca, CS Aqua Baia Mare, ACS Academia de înot Baia Mare, CS Municipal TîrguMureș, ACS TibiBistrița, CS ContratimpTîrgoviște, CS DinamoBucurești, ACS Casa EmaBistrița, CS Municipal Satu Mare, ACS Nada Florilor Fălticeni, CS Școlar Gura Humorului, CS Școala Generală nr.3 Suceava, CS ȘcolarTîrguMureș, CS Universitar Suceava și ACS Delfinii Turda. Toți sportivii vor primi un premiu special, antrenoriilor și staful tehnic al competiției va primi câte un frumos tricou inscripționat cu datele competiției.

Se vor acorda medalii şi diplome pentru locurile 1, 2, 3 (aur, argint, bronz), iar cel mai bun sportiv al categoriei  declarat pe baza punctajului FINA acumulat în probele categoriei sale de vârstă va primi “Cupa Someş 2018”. Se vor premia și echipele clasate pe primele 3 locuri cu “Cupa Someş 2018”, clasament calculate pe baza regulamentului concursului.

”Considerăm că si această ediție reprezintă o bună promovare a înotului din județul BistrițaNăsăud. În acest sens mulțumim domnului primar Nicolae Moldovan pentru sprijinul acordat pentru organizarea acestei competiţii.”,spune Tiberiu Horgoș, președintele clubului organizator.

 

 

 | 833 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *