Cupa României: Gazdele au sperat zece minute! Buduș ”“ Prundu Bîrgăului 1-3 (FOTO)

Sezonul de primăvară în județ a început, sâmbătă 23 martie, cu partida de cupă dintre Real Buduș și Heniu Prundu Bârgăului, disputat pe terenul din Jelna. Deși diferenșa de locuri și de puncte între cele două echipe este una considerabilă între cele două echipe, net în favoarea bârgăuanilor, gazdele încep destul de curajos partida, apărându-se destul de bine și încercând să iasă pe contraatac.

La un astfel de contraatac, Ani reușește un șut frumos de la 20 metri și mingea se oprește în vinclul porții lui Avram. Oaspeții reiau atacurile la poarta lui Pop, dar ratează cu seninătate câteva bune ocazii de a egala. Egalarea avea să vină până la urmă spre sfârșitul primei reprize, când la o greșeală în lanț a portarului și apărătorilor echipei gazdă, Nap, reprofilat pentru acest joc vârf de atac, reușește să înscrie cu capul. A fost o repriză destul de bună în ciuda stării terenului, repriză în care gazdele au arătat că jocul lor arată mult mai bine decât penultimul loc pe care îl ocupă în clasament. În repriza a doua gazdele au cedat încetul cu încetul fizic, oaspeții au controlat mult mai bine jocul și au reușit să se desprindă în câștigătoare prin golurile marcate de Blaji și Budăcan.

Real Buduș: Pop, Tomșa, Scurtu, Corceac, Andrei, Burcutean, Onigaș, Gălan, Ani, Nuț, Lungu. Au mai intrat: Ușeriu, Capătă, Chirtes

Heniu Prundu Bârgăului: Avram, Budăcan, Homei, Precup, Bugnar, Rogna, Conon,  V. Ruscău, Blaji, S. Rus, Nap. Au mai intrat: A. Rus, G.Ruscău, Ilieș, Mateșan.

Constantin Sava, antrenor Heniu:”A fost un joc de calificare în care nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei. Se simte în jocul nostru faptul că, din cauza stării terenurilor, nu am reușit să facem mai multe jocuri de pregătire. Sunt mulțumit că am reușit să ne calificăm, dar mai avem mult de muncă până să ajungem la nivelul în care am evoluat în turul campionatului”.

 Leon Buhai / sportulbisrtritean.ro


 | 299 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *