Cupa României: Dumitra spune pas și riscă retrogradarea în Liga a 5-a!

Astăzi, de la ora 17.30, ar fi trebuit să se dispute partida ACS Dumitra – Gloria, în prima fază națională a Cupei României. Adică un meci între câștigătoarea etapei județene a cupei și reprezentanta județului în Liga a treia.

Însă partida nu se va juca, din cauza faptului că echipa gazdă nu a reușit să-și strângă jucătorii pentru acest meci. Evident, Gloria va câștiga cu 3-0 însă Dumitra va suferi și alte repercusiuni.

Regulamentul prevede pedepse grele pentru echipele care nu se prezintă la jocurile din Cupa României, inclusiv retrogradadrea în ultimul eșalon valoric, Liga a 5-a.

”Cu siguranță va primi o amendă drastică. Am trimis niște hârtii și încercăm să evităm retrogradarea. În orice caz, ne-a cam făcut județul de rușine. Vorbim despre o echipă care în campionatul trecut a tras la titlu și a câștigat faza județeană a cupei”, spune Dan Jiga, președintele Asociației Județene de Fotbal.

 | 1.212 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Din moment ce nu-i intereseaza sa-si joace meciurile, merita retrogradati, cui nu-i place sa joace fotbal sa nu joace.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *