Cupa rămâne acasă! Stați liniștiți, avem echipă mai bună ca anul trecut!

O victorie cu U Cluj, o înfrângere la limită cu CSM Roman și un succes în fața favoritelor de la Corona Brașov! Acesta este palmaresul fetelor de la CSM Bistrița după primul turneu de pregătire, desfășurat în acest week-end la Bistrița.

Însă dincolo de locul 1 obținut la această întrecere, rămâne impresia bună pe care au lăsat-o fetele antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan. Și senzația că avem echipă bună pentru sezonul care urmează, un pic mai valoroasă ca anul trecut.

Cu Nicoleta Dincă aducând un mare plus pe partea stângă și cu Almudena Rodriguez piesă de bază pe 9 metri, CSM Bistrița e deja în câștig. Dacă o mai punem la socoteală și pe Cârjan suplinind-o foarte bine pe Rațiu, plus Tetean om de încredere pe orice post la nevoie, putem spune că am avut o campanie de transferuri reușită.

Au rămas datoare să confirme Èšegean în poartă și Orșinschi pe stânga, dar au vreme până începe campionatul. Iar când se va reface și Oana Chirilă, echipa va arăta și mai bine.

În finala cu handbalistele de la Brașov, puternic întărite în această vară, bistrițencele au dominat tot meciul. Agresive în apărare și excelent conduse în atac de Laura Oltean Pristăvița, într-o formă de zile mari (9 goluri!), ale noastre au câștigat fără mari emoții. S-au impus cu 30-27, dar au condus și la 4-5 goluri pe parcursul meciului, exasperându-l de multe ori pe antrenorul oaspete Costică Buceschi.

La final, cupa a rămas acasă. Președintele Consiliului Județean le-a dat-o în grijă până la anul, bucuros și el de ce-a văzut azi în teren.

În finala mică, U Cluj a învins Baia Mare și a urcat pe locul 3, pe un podium cu Bistrița deasupra tuturor. 

 | 770 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *