Cupa RAAL, la prima ediție

Salariații de la RAAL Bistrița s-au întrecut la sfârșitul săptămânii trecute la fotbal. Cupa RAAL, aflată la prima ediție, s-a desfășurat în sala de sport de la Tureac și a reunit 9 echipe, formate din angajați RAAL.

  Echipele au fost împărțite în două grupe. Din grupa A au făcut parte: Fulgerul Sculăriei, Juventus Brazare, Real Unicate, Rapid APC și Viitorul 3B, iar din grupa B Avântul Ambalare, Progresul Debitare, Voința Strungărie și Speranța Finalizare. Turneul s-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, urmând ca primele două clasate să joace semifinalele, apoi s-au calificat în finală echipele Rapid APC și Avântul Ambalare, ultima câștigând partida cu scorul de 6-5 și, implicit, Cupa RAAL.
Dintre jucători, s-au remarcat Doru Conon, Irimie Lupan, Fodor Mateescu, Iulius Homei, Ilie Petruse. ”Intenția companiei RAAL este de a investi și în tinerele talente, de aceea facem astfel de competiții. Vrem pe viitor să promovăm tinerii și să descoperim tinere talente în școli”, a declarat Nicolae Tanca, organizatorul competiției.
Cupa RAAL a fost organizată și pentru copii, participând la această categorie patru echipe de elevii ai claselor V-VI din Tiha Bârgăului, Prundu Bârgăului, Tureac și Mureșenii Bârgăului. Câștigătoarea competiției a fost echipa din Prundu Bârgăului, care i-a învins pe cei din Mureșeni în finală, la lovituri de departajare.
Competiția a fost organizată cu sprijinul directorului RAAL, Paul Ilieș, directorului tehnic Mircea David, Nelu Pop – consilier în cadrul Primăriei Prundu Bârgăului și Vasile Dologa – primarul comunei Tiha Bârgăului.

 | 104 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On