Cupa Floris, spectacol de muzică și dans

Aflată la a 33-a ediție, Cupa Floris la Dans Sportiv a adunat, timp de două zile, peste 500 de dansatori din întreaga țară, în Sala Polivalentă din Bistrița. Au participat dansatori de la 6 ani până la 35 de ani, de la 40 de cluburi din întreaga țară. Invitați speciali au fost Clubul de Dans Sportiv ”Ogosta” din Bulgaria, cu formație latino-americană și formația ”In Action” din Bistrița.

Cea mai spectaculoasă probă a fost cea de la clasa standard (16-35 de ani). Aici perechea Patricia Rău ”“ Emil Leonte și-a demonstrat clasa și de această dată, ocupând prima treaptă a podiumului. Și locul trei la această clasă a fost ocupat tot de o pereche de la Clubul Floris, Andreea Marica ”“ Mircea Roșu. Perechile de la Top Dance Bistrița au avut și ele evoluții foarte bune. Roxana Botezat – Irini Andrei și Oana Văduva – Robert Ciorbă au ocupat pozițiile cinci, respectiv șase, la clasa standard.

La copii cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani, perechea Darius Dobranis – Maria Feldrihan de la Floris Bistrița s-a clasat pe locul III la clasa E, aceeași pereche ocupând locul I la Open Standard.

Concursul a fost organizat de Clubul de Dans Sportiv „Floris” Bistrița, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv și Primăria Municipiului Bistrița. Au participat cluburi din Oradea, Buzău, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Reghin, București, Dej, Arad, Brașov, Timișoara, Satu-Mare, Miercurea-Ciuc, dar și formații internaționale, din Bulgaria și Chișinău. Concursul a fost prezentat de Octavian Ursulescu.

„Cupa Floris a ajuns la cea de-a 33-a ediție. Un drum lung, 33 de ani. Cât o viață de om. O viață dedicată dansului. A fost greu, dar frumos. Bucuria de a reuni, în fiecare an, la Bistrița, cei mai buni sportivi din țară, cu ocazia Concursului Național „Cupa Floris” este dovada aprecierii la nivel național a muncii depuse de clubul nostru. Un club mare, un concurs național organizat pentru a 33-a oară într-un orășel mic și frumos, Bistrița. Nu aș fi reușit să ajung la aceste performanțe fără sprijinul sportivilor clubului, părinților, sponsorilor, a autorităților locale și, nu în ultimul rând, al Federației Române de Dans Sportiv”, a declarat organizatoarea acestui concurs, Florica Budușan.

 | 107 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On