Cupa Davis, România – Spania: O tragere la sorți avantajoasă!

Nu ne putem plânge. Zarurile au hotărât în favoarea noastră. Meciurile încep mâine, vineri, 15 iulie 2016, la Sala Polivalentă clujeană. Să nu uităm căînainte de ceremonia de deschidere a meciurilor, va avea loc  premierea  sportivului Horia Tecău pentru angajamentul de lungă durată în Cupa Davis pe care l-a onorat pentru reprezentativa României. 

Confruntarea va fi deschisă de Marius Copil vs. Feliciano Lopez , urmați de Adrian Ungur vs. Roberto Bautista-Agut. E foarte bine. Padimentul dur îl va ajuta pe Marius să redevină „tunar” și astfel să-l surprindă pe Feliciano. Forța loviturilor și rapiditatea, acestea ar trebui să fie atuurile jucătorului nostru. Sper ca și sala să facă ce a făcut la fete. Să creeze o atmosferă de „acasă” care să le dea fiori spaniolilor și să-i mobilizeze mai bine pe băieții noștri. Al doile meci mi se pare mai greu după cum a jucat în ultimul timp Roberto Bautista-Agut. Surprinzător  de bine cu cei mai buni jucători ai lumii. Să vedem.

Sâmbătă va fi partida de dublu: Horia Tecău și Florin Mergea vs.  Marc Lopez și Pablo Carreno-Busta.Aici cred sincer că putem lua un punct clar!

Lupta se va încheia duminică cu meciurile – Marius Copil vs. Roberto Bautista-Agut și Adrian Ungur vs. Feliciano Lopez.

Nu vreau să ne facem iluzii – știm cu cine jucăm! – dar avem și noi șansa noastră. Dacă vom ști cum să ne-o jucăm putem câștiga. Publicul este „jucătorul” din afara terenului. Implicarea puternică a acestuia poate influența decisiv rezultatul întâlnirilor.

Să fim optimiști și să strigăm cu toții:

HAI BÄ‚IEÈšII! HAI ROMÂNIA!

Mircea Seleușan-Bătrânu

 | 517 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *