Cupa Bistrița la tenis de masă, eveniment reușit! Tania Plăian pierde trofeul dar e consolată de Radu Moldovan!

Sportivi din 10 țări s-au luptat pentru Cupa Bistrița, în cel mai mare concurs internațional de tenis de masă din România, desfășurat în memoria antrenorului emerit Gheorghe Bozga.

S-a jucat atâtpe echipe cât și individual, pe 3 categorii de vârstă, minicadeți, cadeți, juniori, la masculin și feminin. Bistrița a fost reprezentată la toate categoriile și a reușit să ajungă pe podium la multe dintre ele. Ai noștri și-au disputat între ei finala mare la minicadeți, Paul Szilagy învingându-l pe Mihai Roșca.

În finală, la simplu, a ajuns și Ioana Sângeorzan, la cadete, dar a pierdut în fața unei sportive din Ucraina, la fel ca Richard Oroszlan la cadeți.

Cea mai spectaculoasă întâlnire a fost finala de la junioare, dintre bistrițeanca Tania Plăian și Andreea Hudușan de la Slatina. Meciul l-a ținut cu sufletul la gură și pe președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care a consolat-o la final pe Tania, cea mai valoroasă bistrițeancă din concurs, în lacrimi după înfrângerea suferită.

La festivitatea de premiere a participat și soția fotului antrenor Gheorghe Bozga, mândră de respectul de care se bucură în continuare cel care a fost unul dintre cei mai mari antrenori de tenis de masă din România.


 | 950 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *