Cupa ”Avangarde” la șah rapid, o premieră pentru Bistrița! Sâmbătă, de la 11.00

Asociația Șah Club Bistrița, în colaborare cu Avangarde Software, organizeaza sambata, 8 septembrie 2018, prima editie a cupei „Avangarde” la sah rapid.

Competitia este omologata de Federatia Internationala de sah pentru calculul coeficientului Elo la sah rapid, reprezinta o premiera pentru sahul bistritean si se bucura de participare internationala,la start fiind inscrisi si 2 maestri redutabili din Ucraina.

Sahistii amatori  legitimati   vor avea ocazia sa-si masoare fortele cu jucatori experimentati, printre combatanti numarandu-se 2 maestri  internationali, 3 maestrii FIDE si 3 maestri nationali.

”Invitam pasionatii de sah la la acest regal sahistic,sambata, incepand cu orele 11.00,  la sala de conferinte a CSM, din strada Parcului, numărul 1. Multumesc pe aceasta cale gazdelor noastre care ne-au pus ca de fiecare data cu amabilitate sala de joc la dispozitie, in conditiile in care clubul nostru nu are un spatiu unde sa-si desfasoare activitatea.”, spune maestrul FIDE Paul-Cristian Rusan.

 

 | 484 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *