Cum se îndulcește presa în raportul cu Gloria

Vasile Popa a declarat, în cadrul emisiunii Corner, că Sportul Bistrițean și-a schimbat în ultima vreme poziția față de clubul Gloria Bistrița. Total eronat. Poziția noastră și cred că a tuturor jurnaliștilor din Bistrița, a fost întotdeauna pro-Gloria. De fapt, cred că doar bistrițenii rău intenționați sau cei care nu cunosc fenomenul fotbalistic, pot fi împotriva Gloriei. Ce am scris de-a lungul timpului a fost doar ceea ce am văzut la meciurile Gloriei, păreri mai mult sau mai puțin subiective sau ce am văzut în comportamentul unor oficiali sau antrenori ai echipei.

 

Multe dintre acțiunile lui Ioan Ovidiu Sabău, că de el era vorba în emisiune, au făcut rău clubului, jucătorilor, juniorilor și i-a îndepărtat pe mulți bistrițeni de Gloria. Poziția noastră va rămâne aceeași față de Gloria iar dacă sancționezi unele lucruri care nu sunt în regulă înseamnă mai degrabă că vrei să se îndrepte și nu că ești rău intenționat. Raportul a fost uneori, așa cum a zis Vasile Popa, dar  în cealaltă direcție și oficialii Gloriei au luat uneori în nume personal ceea ce s-a scris în Sportul Bistrițean.

 

Presa a scris și va scrie întotdeauna despre echipă, despre brandul unei echipe, referindu-se la cei care o conduc, la cei care o antrenează sau o finanțează. Și puțini implicați în fenomen înțeleg cu adevărat că fotbalul fără presă n-ar însemna nimic în ziua de azi, pe când presa, inclusiv cea sportivă, ar supraviețui și fără fotbal.

 

Augustin Danci

 | 658 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *