Cu antrenor nou și multe schimbări în lot, Heniu Prundu Bârgăului a început pregătirile pentru superliga națională!

După un sezon de excepție, în care a reușit promovarea în superliga națională după doar un an de activitate și după o binemeritată vacanță, fetele de la Heniu Prundu Bîrgăului au început pregătirile pentru noul sezon.

Bârgăuancele au început pregătirea la Prundu Bârgăului, la convocarea colectivului tehnic format din Dănuț Dosan, director tehnic, Călin Svoboda, antrenor principal și George Ruscău jr., antrenor secund. Au răspuns o parte dintre jucătoarele care au evoluat în sezonul trecut, cărora li s-au adăugat unele achiziții necesare pentru a face față jocurilor din superliga națională.

La capitolul plecări amintim portarul Ana Mateșan și jucătoarele Cristina Peride, Crina Câmpan, iar veteranele Rodica Èšegle, Tabita Silași, Dana Èšarcă și Voichița Rus par decise să renunțe.

La capitolul achiziții, bârgăuancele s-au înțeles deja cu portărițele Mirela Abălașei de la CFR Timișoara, Alina Andrei de la Buzău și jucătoarele de câmp: Ionela Stroe de la CFR Timișoara, Ana Maria Roșu și Andreea Ceaușu de la Navobi Iași, Loredana Cosma și Denisa Comănoiu de la Real Craiova, conducătorii de la Heniu fiind în discuții avansate cu alte câteva jucătoare.

Pregătirea se va face la Bârgău, iar pe 3 august echipa se va deplasa la Borsec pentru un amical cu Oțelul Galați. În perioada 11-17 august se va intra într-un cantonament, care se finaliza cu organizarea primei ediții a Cupei Heniu în perioada 15-17 august, odată cu sărbătorirea Zilelor Bârgăului.

Sportulbistritean.ro  

 | 369 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *