CSMS Iași – Gloria 2-1, cu 2 oameni în plus pe teren: Ne-am dus!

Gloria Bistrița a pierdut meciul cu CSMS Iași, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Pătulea (42) și Onofraș (71), respectiv Răzvan Radu (59).

 
Cu avantajul terenului propriu, ieșenii i-au luat tare pe elevii lui Nae Manea, încă din debutul partidei. Cu Pătulea și Ionescu foarte periculoși, gazdele au pus presiune și au împins jocul aproape de poarta lui Dolha. Apărarea Gloriei s-a închis însă destul de bine și finalizările ieșenilor nu i-au pus mari probleme portarului Bistriței. Milea a tras peste din afara careului (7) iar apoi Moutinho nu a nimerit ținta din interiorul careului, după o incursiune a lui Ionescu (15).  
 
Pe contraatac, bistrițenii au prima mare ocazie, dar Antonache ratează incredibil execuția din 7 metri, după o pasă perfectă de la Răzvan Radu (21). Apărarea Gloriei cedează până la pauză pe partea stângă, unde Trestenicu e depășit total de evenimente. În minutul 42, Mitici pătrunde, este întâmpinat de Dolha dar îi pasează lui Pătulea, care nu iartă și stabilește scorul la pauză (1-0). 
 
 
Condusă la pauză, Gloria nu cedează și caută egalarea. Manea îl trimite în teren și pe Curtuiuș dar prima mare ocazie vine de la Radu, care trimite pe lângă, din lovitură liberă (49). Zece minute mai târziu, Bucur pătrunde în careu, este bruscat de Tincu și scoate penalty-ul și eliminarea jucătorului ieșean, care vede al doilea galben. Radu transformă fără emoții și Gloria începe să spere (1-1). 
 
Cu un om în minus, tot ieșenii au cele mai mari ocazii, șutul lui Pătulea fiind reținut de Dolha (69). Apoi vine și golul de 2-1, contrar cursului jocului, în poarta lui Gloriei. Pătulea reia cu capul, Dolha respinge dar Onofraș înscrie din 3 metri (71). 
 
Finalul e dramatic, cu Gloria avântată în atac și cu Iașiul în 9 oameni după ce Å¢igănașu vede roșu direct, la un fault asupra lui Pouye (84). Chițu trage bine, dar Irimia respinge, Curtuiuș este împiedicat să împingă mingea în poartă, dar nu se dă nimic (87). Partida se termină cu ieșenii în propriul careu de 16 metri și cu un asediu total al Gloriei. Mingile aruncate și precipitarea n-au fost însă de ajuns pentru elevii lui Manea, care nu mai înscriu până la final. 
 
CSMS Iași – Gloria 2-1, la capătul unui meci spectaculos, pierdut de bistrițeni și din cauza lipsei de experiență. 
 
 
CSMS Iași: I. Irimia – Mihălăchioaie (Crețu `61), Tincu, Avrămia, Mitrea – Milea, Mitici – H. Moutinho (Straton `72), Cl. Ionescu  (Onofraș `69), Å¢igănașu – Pătulea
 
 
Gloria: Dolha – Å¢îrcă, Hlinca, Canon, Trestenicu (Oprea `81) – Pouye, A. Enescu – R. Radu, C. Bucur (Sighiartău `65), M. Chițu – Antonache (Curtuiuș `46)
 
Cartonașe galbene: Tincu, Irimia, Mitrea – Pouye, Radu, Å¢îrcă
Cartonașe roșii: Tincu, Å¢igănașu
 
 
Augustin Danci
 | 209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *