CSM pune cireașa pe tortul transferurilor din această vară! A adus o vicecampioană mondială, finalistă de Liga Campionilor!

Opt achiziții avea realizate Horațiu Pașca până astăzi la echipa de handbal CSM Bistrița, pentru a forța o promovare în prima ligă. Iar astăzi, conducătorii clubului au reușit al 9-lea transfer, cel mai spectaculos dintre toate.

La Bistrița va juca în sezonul care stă să înceapă o vicecampioană mondială, medaliată cu bronz la campionatul European, finalistă de Liga Campionilor. Oana Chirilă a semnat un contract cu gruparea bistrițeană și va încerca să realizeze și la Bistrița ce a realizat anul trecut la Sebeș, adică să pună umărul din greu la promovarea echipei.

Oana Chirilă are 34 de ani și s-a născut la Cluj-Napoca. A jucat până acum la U Cluj, la Oltchim și Sebeș Alba, dar și 9 ani în Campionatul Spaniei. Are 74 de meciuri în echipa națională de senioare a României, pentru care a marcat 98 de goluri.

Oana Chirilă va fi prezentată marți, de la la ora 17.30, alături de celelalte jucătoare ale echipei bistrițene, într-o festivitate ce va fi organizată la Sala Polivalentă. De la ora 18.00, CSM va juca un meci amical cu HCF Piatra Neamț, echipă de liga secundă.

”CSM Bistrița poate deveni o echipă etalon pentru handbalul Românesc, dar pentru acest lucru, echipa noastră are nevoie și de susținerea noastră, a bistrițenilor! Vă invit să ne vedem marți la ora 17:30 la Sala Polivalentă și împreună să fim parte la un nou început al handbalului feminin bistrițean!”, spune radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, invitat astăzi la emisiunea Corner

sportulbistritean.ro

 | 715 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *