CSM pierde din nou! Jenant, lamentabil, penibil! Crăciun e pe făraș!

Nici la campionatele între școli generale nu găsea Iuliu Crăciun o echipă mai slabă care să-l bată astăzi, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Divizia A de handbal feminin.

 
Adunate parcă dintre blocuri, jucătoarele înscrise în acest campionat pe un club de bowling, au arătat mai bine decât senioarele cu preten'ii ale Clubului Sportiv Municipal din Bistrița.
 
Cu o portăriță mai potrivită mai bine pentru sumo decât pentru handbal, cu 3 jucătoare împrumutate de la Zalău care joacă mult sub nivelul junioarelor de la Bistrița și cu un antrenor în criză de soluții, CSM-ul ar trebui să-și ceară scuze celor prezenți la meci.
 
Un meci care a avut o primă repriză încheiată la egalitate și o a doua în care bistrițencele au alergat cu limba pe-afară după adversare, însă nu le-au mai ajuns și au pierdut cu 25-24. Un final penibil, cu avantaj numeric neexploatat de partea noastră și cu greșeli de grădiniță. Un joc extrem de prost, al patrulea consecutiv fără victorie.
 
Zilele lui Iuliu Crăciun pe banca echipei sunt numărate, o ședință fulger fiind anunțată de directoarea Maria Sănmărtean în cursul zilei de mâine. Se vorbește despre o antrenoare de la Baia Mare, care să repare ce mai e de reparat într-un sezon în care clubul bistrițean e finanțat de la primărie pentru promovare și el se zbate în subsolul seriei. O serie foarte slabă, cum rar ne-a fost dat să vedem în Divizia A.
 
sportulbistritean.ro
 


 | 445 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *