CSM București face show la Bistrița și înscrie de 46 de ori!

Campioana României s-a impus clar în fața bistrițencelor. Chiar dacă în primele minute fetele noastre s-au ținut aproape și au stat la două-trei goluri în spate, diferența de valoare s-a văzut clar, așa cum era de așteptat.

În unele momente ale meciului bistrițencele au părut că nu se găsesc pe teren, iar CSM București a profitat de fiecare dată și a avut chiar și patru contraatacuri consecutive care s-au finalizat cu gol. 

În minutul 14 a intrat în teren cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu. Chiar dacă nu a fost în cea mai bună formă a sa, echipa parcă a prins aripi – ajutată și de câteva ghiulele bine plasate de către numărul 8 al bucureștencelor. Dacă Bistrița s-a menținut cât de cât aproape în primele minute, diferența la fluierul de final al primei reprize a fost clară: 24-12 pentru echipa oaspete.

Fetele lui Pașca au intrat tare în prima repriză, cu Rodriguez, Rațiu, Tetan și Orșivschi în formă bună. Au dat tot ce au putut, însă nici măcar în superioritate numerică nu au putut face față tornadei din București și au continuat să primească gol pe contraatac, chiar dacă Pașca a încercat să blocheze cu toți portarii. Mehmedovic a marcat din toate pozițiile și scorul a curs sigur în favoarea bucureștencelor.

CSM București a făcut spectacol la Bistrița și a încheiat seria de goluri cu o aeriană perfect executată. Rodriguez a răspuns și ea cu un gol frumos în ultimele secunde, însă scorul a fost unul record: 46-27 pentru CSM București.

Suporterii au umplut Sala Polivalentă și au făcut show până la finalul meciului cu o echipă care joacă la cel mai înalt nivel posibil.

Cea mai bună marcatoare a echipei lui Pașca în meciul de astăzi a fost Almudena Rodriguez cu 8 reușite.

Au mai marcat Andreea Tetean (4), Szilvia Szabo (3), Daniela Rațiu (3), Andreea Bărbos (2), Alexandra Orșivschi (2), Irina Ivan (2), Bianca Zegrean (2), Laura Pristăvița (1).

Ana Ștefănel

 | 1.131 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *