CS Transilvania, o nouă școală de fotbal în Bistrița (FOTO/VIDEO)

Un nou club de fotbal a luat ființă în Bistrița. ACS Transilvania Bistrița s-a deschis oficial în această dimineață, la baza sportivă Raoul din oraș. 

Constantin Sava, antrenorul care i-a descoperit și i-a antrenat pe Lucian Sănmărtean și pe Sergiu Costin s-a alăturat noului proiect, care are ca scop selectarea, pregătirea și lansarea a cât mai mulți tineri jucători din județ în fotbalul mare. Alături de Sava, din staff-ul tehnic face parte Horațiu Pârțiu (antrenor licență A – UEFA) iar de pregătirea portarilor se ocupă Cristian Spătăreanu.

Staff-ul tehnic și obiectivele noului club au fost prezentate într-o conferință de presă. De asemenea, au fost prezentate și echipamentele micuților fotbaliști, echipamente complete, de care vor beneficia cei care se înscriu la școala de fotbal Transilvania Bistrița. Un amănunt important este acela că nu se percepe nicio taxă, deși este un club privat.

"Urșii", cum sunt numiți micii fotbaliști, după stema care conține un urs, au jucat apoi un meci demonstrativ pe terenul sintetic. De asemenea, a avut loc și un meci demonstrativ în care au jucat antrenorii, părinții și jurnaliștii prezenți la eveniment.

Până acum, școala de fotbal are două grupe de copii, născuți în 2006-2007 și născuți în 2008-2009 și o a treia grupa va fi înființată în perioada imediat următoare.

Augustin Danci | 1.445 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *