CS Tibi și Schreiner pun la cale a doua ediție a Cupei„Ștafeta Familiei” la înot!

Clubul Sportiv Tibi în colaborare cu Centrul Spa Schreiner organizează în 21 februarie 2015 a doua ediție a Cupei “Ștafeta Familiei” la înot.

Președintele clubului Tiberiu Horgoș a declarat: “Este vorba despre un concurs de înot dedicat familiilor. Prima ediție a concursului a fost un succes deosebit, au participat 45 de ștafete, atmosfera concursului a fost extraordinară. Și la această ediție fiecare echipă va fi alcătuită dintr-un copil și un membru al familiei. Concursul va fi precedat de o demonstrație a sportivilor din grupele de performanță ale Clubului Sportiv Tibi. Regretăm că nu am reușit să organizăm această a doua ediție la sfârșitul anului 2014. Alte informații pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro. ” 

El a mai adăugat: “În luna iunie vom organiza împreuna cu clubul H2O din Tîrgu-Mureș a doua ediție a concursului internațional de înot “Summer Trophy”, competiție ce se va desfășura în bazinul olimpic din Tîrgu-Mureș, cu cronometraj electronic. Ne bucurăm că activitatea noastră este apreciată și apar sponsori, la fel ca și anul trecut când cu ajutorul sponsorilor am reușit să organizăm prima ediție a concursului internațional de înot amintit. Mulțumim noului sponsor S.C. Politub S.A. pentru sprijin. Sper ca în viitorul apropiat să venim cu noutăți deosebite legate de celălalt sport practicat la clubul nostru, polo pe apă.”

 | 869 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *