Crețu: „Sunt dezamăgit că nu s-a votat pentru finanțarea Gloriei”

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, s-a arătat dezamăgit dar și surprins de faptul că proiectul privind finanțarea Gloriei nu a fost aprobat.

 

"Față de ședința comisiilor reunite, în care, în afară de întrebările, spun eu, de bun simț, la care s-a răspuns și în care au fost câteva înțepături la adresa mea, toți consilierii s-au manifestat pentru susținerea echipei, asa cum ați putut constata și în plen. Din pacate am constatat că consilierii liberali, doi consilieri de la PDL și consilierul UDMR au votat împotrivă. Este dreptul lor să voteze așa, ar fi fost mai decent și mai onest să spuna foarte limpede lucrurile de la început.
 

Spre surprinderea mea și poate și a dumneavoastră, domnul consilier Tuță, chiar dacă a argumentat împotrivă, el a votat pentru finanțarea echipei. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, eu cred că este o sfidare la adresa locuitorilor municipiului Bistrița. Cred că se încearcă și pe această cale plata unor polițe politice, interpretarea politică a unui gest de administrare. Noi credem că trebuie să fim alături de clubul sportiv Gloria, cred că trebuie să-l susținem și cred că trebuie să promovăm sportul de mare performanță.
 

Ceea ce s-a întamplat în această ședință extraordinară mă dezamăgește. Desigur că acest proiect va reintra în discuție în ședința ordinară de săptămâna viitoare și va intra de fiecare dată cand vom avea de acum înainte ședință" a declarat Ovidiu Crețu.

 

Augustin Danci

 

 

 

 

 | 229 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *