Crăciunițele sau Pășcuțele? Care generație a fost mai bună? LPS 2008 sau LPS 2013?

Sportulbistritean.ro a mai lansat această întrebare și acum 5 ani dar nu a reușit să tragă o concluzie. Poate ne iese acum, după ce am înțeles mai bine cum ecu handbalul.

Așadar, Liceul cu Program Sportiv Bistrița a scos în ultimii 10 ani două generații de excepție ale handbalului feminin bistrițean. Cu Iuliu Crăciun pe banca tehnică, LPS a câștigat titlul național în 2008, cu o echipă din care acum câteva fete joacă în Liga Națională iar altele în Divizia A, la CSM Bistrița.

Horațiu Pașca și Radu Moldovan au ajuns și ei la vârful handbalului juvenil românesc, cu o echipă foarte bună, vicecampioană națională.

Care credeți că e generația mai bună și ce ar trebui făcut ca Bistrița să aibă în continuare o pepinieră pe măsura celei din trecut?

LPS 2008:

Andreea Tetean, Ionela Filipaș , Andreea Suciu , Denisa Dorhoi , Andreea Balogh, Alina Măgurean , Oana Raus, Alina Joldes, Ligia Ilieșiu
Elisabeta Cadar, Anamaria Lorinț, Rusu Alina, Laura Oltean , Alexandra Trișcaș

 

LPS 2013

Lucia Săsărman,  Andreea Covaci,  Cristina Boian , Roxana Cîrjan, Alexandra Lup, Cristina Laslo, Ana Maria Gabor, Andreea Săsărman, Codruța  Sabău, Larisa Chiș-Drăgan, Iulia Filipaș, Abigail Vălean, Denisa Hangan, Claudia Costinea, Lavinia Titieni, Diana Ungureanu

 

 | 2.985 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Amândouă au fost de excepție. Însă totul depinde acum de implicarea antrenorilor. Atunci se dedicau. Acum mimează

    Post a Reply
  2. Întrebarea e următoarea: la juniori te concentrezi să faci o echipă, ori să crești jucătoare? că a doua nu o implică automat pe prima. Făcut un inventare cu ce fete mai joacă și unde, apoi putem compara, deși între ele e o diferență de vârstă.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *