Copii: Şcoala de Fotbal Constantin  Sava, pe podium la Cupa CFR

CUPA CFR 1907 Cluj-Napoca, turneu pentru copii născuţi în anul 2012, s-a desfășurat zilele trecute cu 16 echipe împărţite în patru grupe. Primele două echipe din fiecare grupă au jucat pentru locurile 1-8, ultimele două pentru locurile 9-16.

După mecirile din grupă, Școala de Fotbal Constantin Sava a jucat in semifinale cu echipa gazdă CFR Cluj, un joc în care bistrițenii au dovedit că au calităţi şi, deşi au ratat intrarea în finala mare, au demonstrat că au potenţial pentru a progresa.

În finala mică, echipa lui Sava a jucat cu Viitorul Năsăud, surpriza plăcută a acestui turneu. A fost un joc echilibrat, disputat cu o ardoare şi o implicare pe care o găseşti numai la acest nivel, sfărşitul jocului consemnând victoria celor din Bistrița cu 2-0.

Festivitatea de premiere a adus cupe, medalii, diplome şi un premiu personal pentru SONEA DAVID,  desemnat cel mai bun portar al turneului.

SF Constantin Sava: Nădăşan, Miron, Butta, Manea, Rad, Bătinaş, Groştior, Tudor David, Moldovan Florin, Sonea.

”Pentru jucătorii echipei noastre a fost o experientă plină de invăţăminte avănd parte de jocuri dispute, cu lacrimi de bucurie s-au tristeţe, fiind prima noastră participare la un turneu de nivel ridicat. Clubul nostru a reuşit într-un timp foarte scurt (şapte luni) să se organizeze şi să ofere celor 50 de copii componenţi ai familiei noastre, cele mai bune condiţi de pregătire şi competiţie.

Vrem să dezvoltăm acest proiect şi în acest sens dorim să completăm şi să facem înscrieri pentru COPIII NĂSCUŢI ÎN 2013 ŞI 2014. Vă aşteptăm cu drag şi vă asigurăm că odată integrat în clubul nostru copilul dumneavoastră va fi mai sănătos, mai plin de viaţă şi mult mai implicat pe plan social. Pentru clubul nostru fotbalul înseamnă multă mişcare, bucurie, socializare, disciplină şi nu în ultimul rând educaţie civică”,spune Constantin Sava.

 | 2.197 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *