Consiliul Județean poate păți cu Gloria 2018 ca Becali cu Steaua! Numele clubului e marcă înregistrată!

Recent înființat în subordinea Consiliului Județean, Clubul Sportiv Gloria 2018 ar putea fi subiectul unui proces privind numele ales de consilieri.

Vasile Urs, administratorul judiciar al răposatei ACF Gloria 1922 se gândește să acționeze în judecată Consiliul Județean pentru folosirea denumirii ”Gloria”.

”O să studiez mai atent această problemă, fiindcă nu prea e în regulă ce a făcut Consiliul Județean. Emblema, marca și palmaresul vechii Glorii sunt scoase la licitație și n-am fost contactați pentru ele. Sigur că se poate pune în coada numelui orice, 2018 sau orice. Dar nu cred că e ok. Ați văzut ce a pățit Becali. S-ar putea să se întâmple la fel și la Bistrița”, spune Urs.

Acesta e dezamăgit de felul în care administrația locală, în special Primăria, tergiversează problema stadionului. ”Ne-au cerut acte peste acte. Întotdeauna altceva și le-am adus tot ce au cerut de fiecare dată. Și tot nu e bine. Amână și pasează mereu problema cumpărării stadionului. Acum o ignoră pur și simplu, deși am întocmit alte hârtii, chiar și către Consiliul Local”, a mai declarat Urs pentru sportulbistritean.ro.

 | 2.303 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *