Condiții de prima ligă, înfrângere lamentabilă! Juniorii Gloriei, bătuți acasă de CFR! VIDEO

A cincea etapă a play-offului seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A și B a programat pe terenul central al stadionului Jean Pădureanu, partida dintre juniorii A ai Gloriei și cei de la CFR Cluj, iar pe terenul doi partida dintre juniorii B ai Gloriei și cei de la Ardealul Cluj.

Meciul vedetă al cuplajului l-a constituit partida juniorilor A, un joc în care gazdele aveau nevoie de o victorie ca de aur pentru a se califica la turneul semifinal. Deși conducerea clubului le-a asigurat condiții de prima ligă pentru acest joc, bistrițenii au dezamăgit în jocul contra clujenilor, pierzând cu scorul de 1-2, după o partidă în care juniorilor lui Zegrean și Cârstea nu le-a prea ieșit jocul, totul culminând cu ratarea unui penalty, însă trebuie consemnat faptul că oaspeții au avut în poartă un portar care a făcut diferența.

Jocul juniorilor B, disputat pe o ploaie mocănească a dat câștig de cauză bistrițenilor, care au dat dovadă de voință și determinare mult superioară adversarului, în condițiile neprielnice desfășurării partidei, juniorii lui Voica impunându-se pe final cu scorul de 4-2.

 Juniorii A, și-au dorit mult dar au realizat puțin Gloria Bistrița – CFR Cluj 1-2 (1-2)

 Dorel Zegrean și Gabi Cârtea, au început jocul cu Antonache titular, deși acesta nu mai jucase nici un joc oficial din 21 aprilie, când Gloria a jucat pe teren propriu, în prima ligă, cu CFR Cluj.  Din păcate pentru gazde atacantul venit de la prima echipă n-a contat în joc și asta s-a văzut pe parcursul primei reprize când gazdele au suferit destul de mult la construcție. Bistrițenii ăncep în forță jocul și după zece minute au deja trecute în cont șase lovituri de colț și câteva lovituri libere din preajma careului, neconcretizate însă pe tabela de marcaj.

Încet încet gazdele cedează inițiativa retrăgându-se prea mult în terenul propriu, lucru de care profită oaspeții care deschid scorul în minutul 20, când Burcă urcă pe dreapta, întoarce mingea în centrul careului de unde Lupu o trimite în poartă. Gazdele au prima ocazie în minutul 26 cînd la un corner executat de Guț, Echim trimite cu capul peste poartă. Cinci minute mai târziu același Echim aduce egalarea după ce trimite în poartă o minge venită din transversală la o deviere a lui Antonache. Oaspeții mai lovesc odată până la pauză, în minutul 38, Lup trimite o minge peste fundașii bistrițeni și Tăbîrță îl lobează pe Uilean ieșit indecis din poartă.

A fost o primă repriză în care gazdele au jucat mult prea jos, pemitând adversarilor să pornească construcția și să pregătească atacul din jumătatea proprie, o repriză în care doar Colța și Echim s-au ridicat la pretențiile unui asemenea derby. După pauză Zegrean îl scoate pe Antonache și îl trimite în atac pe Colța și jocul gazdelor prinde culoare, acesta ratând o bună ocazie în minutul 53. Gazdele schimbă registrul tactic și mută jocul în terenul oaspeților care puteau încheia jocul în minutul 65, când Uilean intervine salvator în fața lui Horj scăpat singur în careu. Un minut mai târziu același Horj luftează la centrul terenului, Colța scapă spre poartă și este faultat în careu de portarul Man. Penalty-ul este executat de Antonescu dar același Man respinge mingea în bară.

 

 

A fost ratarea care i-a trezit pe bistrițeni care aleargă după egalare ratând ocazie după ocazie, portarul oaspeților făcând minuni în poarta clujenilor.. În minutul 70 Colța trimite cu capul, respinge Man, minutul 75 Brumă trimite din 14 metri peste, minutul 80 șut bun a lui Colța respins de Man în corner. Guț execută corneru, peica reia cu capul, însă Man scoate incredibil de sub bară. Ultimele zece minute Bolbos este trimis vârf dar două lovituri de cap ale acestuia fiind rezolvate fără probleme de portarul clujenilor, astfel că partida se încheie cu scorul: Gloria Bistrița – CFR Cluj 1-2. Astfel bistrițenii au pierdut șansa de a se califica în faza superioară a competiției, provocând dezamăgirea în rândul conducerii clubului care a oferit în acest retur de campionat condiții de care n-au beneficiat niciodată în istoria clubului Gloria o echipă de juniori.

Am oferit condiții pe care eu le consider normale și pe care sper că le vom putea îmbunătății. Am pierdut doar un joc, nu un război, viața merge înainte. Vom face o analiză, vom vedea unde am greșit cu toții”, ne-a declarat președintele Alexandru Hatfaludi, președintele clubului

Echipa folosită: Uilean. Echim, Peica, Bolbos, Sîplăcan,Guț, Antonescu, Jarda, Antonache, Colța, Brumă. A mai jucat Rebrișorean.

Leon Buhai


 | 168 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *