Concursuri de squash și înot la Schreiner

Complexul Schreiner a organizat, timp de două zile, un campionat de squash. Au participat 13 jucători de squash, meciurile fiind foarte spectaculoase. Cel mai bun s-a dovedit a fi un fost fotbalist, în prezent instructor de fitness la Schreiner. Este vorba de Alin Moldovan, care a primit o rachetă de squash ca premiu. Locul II a fost ocupat de Olga, soția handbalistului Alexander Krasnîi, iar locul III i-a revenit lui Paul Moldovan.

Campionatul s-a aflat la a treia ediție, de fiecare dată participând cei mai buni jucători de squash din Bistrița. De amintit că Baza Sportivă Schreiner este singurul loc din Bistrița unde se poate practica acest sport.

Sâmbătă, 22 noiembrie, la bazinul Schreiner a avut loc un concurs de înot, la care au participat peste 60 de copii cu vârsta până la 15 ani. Aceștia au concurat la mai multe categorii și stiluri, câștigătorii primind la final echipamente sportive. Scopul concursului a fost de a selecta copii pentru clubul de înot de la Schreiner. Și liberalii, în frunte cu Ioan Turc, au oferit cadouri copiilor. Turc, împreună cu Alexandru Toniuc, Florin Găurean, Laurențiu Molnar, Darius Ilieșiu și europarlamentarul Csibi Magor au profitat de ocazie pentru a face o baie în bazin.

 | 1.135 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On