Ciobănică nu e singurul arbitru care vrea să fie primar! Un francez cu ecuson FIFA îi poate fi model!

Daniel Ciobănică nu a ajuns la un nivel foarte înalt în arbitraj, dar a fost unul dintre cei mai buni cavaleri ai fluierului din județ în ultimele două decenii.

 Păstrând proporțiile, s-ar putea inspira după arbitrul internaţional Antony Gautier, care a fost ales primar în Bailleul, o localitate din nordul Franţei, cu aproape 15.000 de locuitori, informează lequipe.fr.

Candidând ca independent, Gautier a câştigat turul al doilea al alegerilor locale, cu 50,3 la sută din voturi exprimate în favoarea sa. El i-a învins în alegeri pe primarul în funcţie, Marc Deneuche (27,28 la sută) şi pe candidatul ecologist Joel Decat (22,42 la sută).

„Fie că eşti în campanie sau la un derbi PSG-OM, trebuie să ştii cum să setezi un curs şi să îl menţii”, a spus el într-un interviu, miercuri.

Antony Gautier este arbitru în Ligue 1 de 13 sezoane şi arbitru FIFA din 2010, însă nu a mai condus meciuri în Europa din sezonul 2017/2018, informează News.ro

În 2014, Gautier a arbitrat meciul CFR Cluj – Dinamo Minsk, scor 0-2, din manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Europa, când l-a eliminat cu roşu direct pe Ionuţ Rada, în minutul 26, pentru un fault.

Daniel Ciobănică va intra în alegerile pentru funcția de primar al Bistriței din partea partidului verde.

 

 | 825 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *