Cinci ani cu „Sportul bistrițean”

– la aniversarea a 5 ani pe piața media bistrițeană, săptămânalul nostru a primit cadouri și cuvinte de încurajare din partea cititorilor

Oameni de sport, oficialități locale, oameni de afaceri și simpli cititori, cu toții sunt alături de „Sportul bistrițean”, care a împlinit 5 ani de la apariția primului număr. În ciuda faptului că n-am organizat nici un fel de petrecere cu această ocazie, dezamăgiți fiind de serbările pline de fast și grandomanie care se consumă în astfel de împrejurări, am primit totuși multe cadouri și mesaje de apreciere. O cupă special concepută pentru noi din partea omului de afaceri Adrian Ungur, un tort delicios de la TVB sau un set de promoționale inscripționate de la Bistrițeanul.ro, au fost darurile care ne-au mers cel mai mult la suflet.

La cinci ani bătuți pe muchie cu „Sportul bistrițean” suntem convinși că putem mai mult, promitem să ne batem cu criza până la ultima picătură de energie și cel din urmă leu. Mulțumim respectuos celor care ne cumpără și ne citesc, celor care ne ajută în demersul nostru jurnalistic, dar și economic, precum și celor care ne critică sau ne înjură. Cu toții contribuie, într-o măsură sau alta, la evoluția acestui săptămânal, căruia nimeni nu-i dădea șanse în 2004, dar care, iată, a împlinit 5 ani.

„Vreau să urez multe împliniri și succese profesionale celor care fac această publicație. Mărturisesc că sunt un cititor fidel al săptămânalului Sportul bistrițean, chiar un fan al publicației”
Luca Iancu ”“ vicepreședinte Consiliu Județean

„E un lucru mare pentru mine să colaborez la această gazetă, chiar dacă pe o fâșie mică. Îi felicit pe cei care reușesc să o țină în viață și e minunat că sunt consecvenți în aceste vremuri de restriște economică. La mulți ani!”
Dorin Dobra, vicepreședinte PNL

„La mulți ani și multe realizări. Au avut o inițiativă foarte bună acum 5 ani, când au început să scrie mai mult despre sport. Ne bucurăm că există o publicație locală care să scrie despre noi, despre performanțele noastre.”
Maria Rus ”“ director adjunct CSM

„Felicităm Sportul bistrițean în ceas aniversar și îi dorim să rămână cel puțin la fel ca acum, dacă nu mai bun. salutări și realizări din partea secției de haltere”
Ovidiu Fătu – antrenor Centrul Olimpic de haltere

„Sportul bistrițean, căruia nu-i dădeam prea multe șanse, a ajuns la vârsta copilăriei. Dar e un copil matur, aparent rău, dar foarte exigent. Un copil care ne ajută să înțelegem mai bine ce trebuie să facem în activitatea noastră de zi cu zi, un copil care ne suflă în ceafă mereu. Îi aștept pe prietenii mei de la Sportul bistrițean să-mi sufle în ceafă încă mulți ani de acum înainte”
Sorin Costin ”“ președinte asociația „Sportul pentru toți”

„Cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate, urez echipei ziarului Sportul Bistrițean, sincere felicitări și realizări deosebite în activitatea pe care o desfășurați. Evenimentul pe care îl celebrați îmi oferă ocazia de a-mi exprima admirația pentru seriozitatea, efortul și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi. Vă doresc să obțineți și în viitor satisfacții și succese deosebite, să aveți parte de multă sănătate și putere de muncă.”
Ioan Nelu BOTIȘ – deputat

”Activitatea sportivă de la noi din județ are amploarea suficientă de a susține un ziar de sport. L-am salutat și când a fost lansat primul număr și cred în continuare că un ziar care se ocupă exclusiv de problemele sportului este benefic, mai ales că sportul atrage foarte multe foloase pentru municipiul Bistrița. Cred că Sportul Bistrițean și-a făcut datoria și își face în continuare pentru cetățeni și pentru sportul din municipiu.”
Ovidiu Crețu

”Sportul bistrițean e o gazetă foarte, foarte benefică pentru noi. E important ca cineva să fie tot timpul interesat de performanțele tale de activitatea ta. Cetățenii trebuie să fie informați despre această activitate specială care e sportul. Îi felicit și le mulțumesc pentru colaborarea pe care o avem.”
Adrian Moldovan – director CSM

”Se-mplinesc în această săptămână, un număr de ani care consfințesc, pentru prima dată în istoria publicistică a județului, ființarea unui săptămânal de sport. O încercare temerară care confirmă apoi atât interesul cititorilor cât și perseverenta susținere a „Sportului Bistrițean” de către investitorii și redactorii săi. La această aniversare sunt onorat să mă număr printre slujitorii gazetei sportive a județului și îmi fac respectuoasa îndatorire de recunoștință pentru această performanță a scrisului bistrițean cu urarea:MULȚI ANI ÎNAINTE SPORTULE BISTRIȚEAN!”
Constantin Sănduță – vicepreședinte Gloria

 | 95 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On