În chiar prima ședință, consilierii au luat milionul Gloriei și l-au dat la transportul public!

Gloria Bistrița, echipa de fotbal care în prezent evoluează în Liga a III-a, nu va primi banii alocați de fostul Consiliul Local, la inițiativa fostului viceprimar Cristian Niculae, scrie infobistrita.ro

Noul primar al Bistriței, Ioan Turc, a propus alocarea sumei de 1 milion de lei, de la Gloria, la transportul public în comun din municipiu. Propunerea lui Turc a fost votată astăzi, în ședința on-line de Consiliu Local. De altfel, Ioan Turc a declarat încă din campania electorală că nu este de acord cu alocarea acestei sume din bugetul local pentru Gloria Bistrița și “a revocat” decizia fostei administrații PSD astăzi.

Reamintim că în luna august Cristian Niculae, viceprimar și candidat la Primăria Bistrița, a organizat o conferință de presă pe stadionul “Jean Pădureanu”, anunțând că va sprijini fotbalul, prin alocarea acestei sume de la bugetul local, hotărârea fiind propusă de acesta și aprobată de majoritatea PSD-ALDE din consiliu.

 | 2.552 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Ar trebui sa aflati cum a votat consilierul Ciobanica care era in campanie aparatorul sportului. Ia sa vedem ce aflati d-le ziarist ?

  Post a Reply
 2. A votat asa cum este el….o c…a!!!!Iinteresul!!!Rusina”om corect” cum te crezi!!!

  Post a Reply
 3. Cine a luat banii de la sport, să-și cumpere lumânări de iei

  Post a Reply
 4. mai la inceput incearca sa intelegi de ce a facut Ciobanica asta.Dar pentru asta o veverita nu are destul IQ.Asa ca stergeti mucii cu coada.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *