Cetate II, 3 puncte cu sacrificii

Echipa a doua din Cetate, formată în majoritate din localnici, a învins greu Budacu de Jos, 2-1

  Cu Gabriel Bozga pe banca tehnică, Cetate II pornea ca favorită în partida cu echipa din Budacu de Jos. Însă pe parcursul meciului s-a dovedit că experiența oaspeților putea crea probleme mai tinerei echipe gazdă. Cetate a avut 2-0 la un moment dat, prin Cotoi și Stoian, însă Tihan a făcut 2-1, readucându-și echipa în cărți. Finalul a fost al oaspeților din Budac, aflați la un pas de egalare.
Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut pe final, când centralul Pavel Horți nu a văzut un henț la portarul Andronesi, ieșit din careu, dar s-a supărat rău pe celălalt goalkeeper, Gălățan, și l-a trimis la vestiare, pentru că i-a reproșat una-alta din teren. În 10, echipa din Cetate părea că se va dezintegra, dar a rezistat și a câștigat 3 puncte prețioase.
Voința II Cetate:
Gălățan, Donat, Zonci, Mărcan, Berki, Costinea, Cotoi, R. Berki, Stoian, Beudean, P. Moldovan. Rezerve: Varvari, Ilieș, Nuț, Suciu, Buta, Bârsan.
Rapid Budacu de Jos:
Andronesi, Saicu, A. Pop, F. Moldovan, Răzvanță, Costinea, Blaji, C. Moldovan, Tihan, Curticăpean, Peptenari. Rezerve: Borodi, Lăcătuș, Groza, Vărărean.
Au arbitrat: P. Horți, L. Feier, H. Dan.

 | 74 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On