Cei mai buni sportivi, premiați de Primărie (FOTO)

 

Cei mai buni sportivi bistrițeni au fost premiați de Primărie în cadrul "Premiilor Municipiului Bistrița". Aceștia au primit bani, diplome și câte un struț ca mascotă, din partea primarului Ovidiu Crețu.
 
Halterofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din acest an, a fost felicita primul și a fost cel care l-a ajutat pe primarul Bistriței să înmâneze premiile. Marii absenți, premiați în lipsă, au fost Bernadette Szocs, aflată în vacanță în Germania și echipa de gimnastică. 
 
 
Au fost premiați, la secțiunea sport, de Primăria Bistrița, următorii: Csengheri Monica – haltere, Szocs Bernadette Cynthia – tenis de masă, Clapa Andreea – tenis de masă, Hogiu Petrică – schi fond, Trifan Adrian – atletism, Farcaș Vlad – judo, Echipa de gimnastică CSM – LPS (Berbecar Marius, Bățagă Cristian, Muntean Andrei, Ciuculete Robert, Paraschivu Raul, și rezervă Burduhosu Cornel), Sportivului Mihai Dudașu – karting, Perechea Moldovan Rareș și Galbăn Andra Beatrice (TOP DANCE), Formația de dansuri „Retro Project”- dansuri, Dobraniș Denis, 8 ani, GO.
 
 
Augustin Danci


 | 407 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *