Ceee goluri, cee victorie, cee bucurie…! Vezi un rezumat spectaculos al meciului de handbal cu Zalăul lui Tadici!

Gloria a învins la 10 goluri pe HC Zalău în etapa a 22- a din Liga Florilor. A fost una dintre cele mai savuroase victorii ale echipei bistrițene în acest sezon. Din păcate, n-a fost televizată și doar 1000 de bistrițeni s-au bucurat în sală de acest succes.

sportulbistritean.ro a făcut un rezumat de 3 minute cu câteva dintre cele mai frumoase goluri, cu agitația lui Tadici și bucuria de la final.

 | 920 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Da cu niste tinere de 20-22 de ani aflate in teren 60 de minute -2-3 in permanenta pe teren . Cine joaca in FINAL FOUR Cupa Romaniei ? Zalaul lui Tadici, cum va place voua sa spuneti , pentru ca numele Tadici se vinde cel mai bine in handbalul Romanesc de zeci de ani . Si merita ,pe rezultate cu banii f putini . Restul e can can al vostru anonim !

    Post a Reply
  2. Bun videoclipul pentru Tadici , caruia ai da dreptate ca arbitrele au gresit flagrant la golurile lui Pastravita si grosolan la cel a lui Rodriguez , pe fault in atac a pivotului Ratiu care darama aparatoarea cu nr 10 , apoi tine cu 2 maini aparatoarea la golul lui Rodriguez . NU au fost singurele asemenea faze.Au contribuit arbitrele din plin la ac diferenta!

    Post a Reply
    • cu siguranta au contribuit – 9 goluri din 7m in prima repriza. fara arbitraje (implicit 7m) Zalaul nu prea stie sa dea goluri.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *