Ce-ai face pentru un milion de dolari? Sănmărtean a plecat de la Steaua în Arabia Saudită!

Lucian Sănmărtean s-a înțeles cu Victor Pițurcă și cu șeicii de la Al Ittihad pentru un transfer în Arabia Saudită. Bistrițeanul va primi un milion de dolari pe an, față de 300.000 cât câștiga la Steaua.

După câteva zile de relaxare la Bistrița și o petrecere de revelion la o cabană din Austria, Lucian Sănmărtean a intrat n forță în anul 2015. Invitat acasă la Victor Pițurcă, magicianul a semnat un contract pe un an și jumătate, în urma căruia va câștiga de trei ori mai mult decât a luat de la Steaua.

Interesant este faptul că la negocieri nu a participat impresarul Ana Maria Prodan, cea care s-a ocupat de contractele lui Sănmărtean în ultimii ani. Se pare că Pițurcă, un adversar declarat al familiei Reghekampf-Prodan, a refuzat categoric implicarea ei în această afacere.

Conform informațiilor și pozelor apărute în presa centrală, fostul fotbalist al Gloriei s-ar fi descurcat foarte bine și fără impresar. Singura problemă neelucidată încă este data la care trebuie să se prezinte în Arabia Saudită. Aflat în ultimele 6 luni de contrcat cu Steaua, Lucian a putut negocia liniștit, fără acordul bucureștenilor, însă doar un transfer din vară. Se aude însă, că Pițurcă insistă să-l legitimize chiar din săptămâna care vine, disperat că lucrurile nu merg prea bine în lotul lui.

În această situație, arabii ar trebui să plătească Stelei contravaloarea acordului de transfer și se pare că sunt dispuși să o facă. Unele ziare spun că Becali ar fi cerut 500.000 pentru un transfer din această iarnă, alții că ar fi cerut două milioane.

Oricum, e aproape cert că suporterii Stelei nu-l vor mai vedea magiile lui Sănmărtean decât la echipa națională, acolo unde, Dumitru Dragomir, de pildă, spune că bistrițeanul va fi convocat fără probleme, chiar dacaă pierde contactul cu fotbalul european. ”Și, oricum, îl doare în pălărie de națională și de Steaua. La 35 de ani îl interesează banii cel mai mult”, a declarat Corleone. Și oare câți dintre noi nu-i dăm dreptate?

sportulbistritean.ro

 | 2.998 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *