Cătălin Bucur: „2012 a fost un an dezamăgitor pentru mine”

Cătălin Bucur a  petrecut sărbătorile acasă cu familia. Aproape zilnic l-am întilnit la o miuță pe baza sportivă Raoul.

Cum a fost anul 2012 pentru Cătălin Bucur?

A fost un an dezamăgitor pentru mine din punctul de vedere al unor persoane care se învârt în jurul acestui fenomen. Mă opresc aici deoarece sunt încă jucător activ.

Există și la UTA probleme financiare?

Ca și în alte părți și la noi există probleme financiare, și eu am câteva salarii restante de primit.

Ce părere ai de situația actuală a Gloriei?

Cu toate că despărțirea mea de club nu a fost tocmai una amiabilă, îmi pare rău că s-a ajuns în această situație, Gloria este totuși clubul unde am crescut și m-am format ca jucător.

Te-ai mai întoarce să joci pentru Gloria?

În clipele astea grele prin care trece clubul, sunt convins că mulți dintre foștii jucători ne-am  intoarce acasă pe niște contracte mult mai mici decât au avut  alți jucători aduși de afară.

Ce-ti dorești de la anul 2013?

În situația în care se află fotbalul actual îmi doresc sănătate și un an mult mai bun decât 2012.

 

Cine e Cătălin Bucur

Născut pe 25 martie 1983, Cătălin a început fotbalul la juniorii Gloriei. La 18 ani este promovat de către Constantin Cârstea la echipa de seniori, în prima etapă a returului campionatului 2001/2002, în Ghencea la meciul cu Steaua, este împrumutat apoi un sezon, 2002/2003, în liga a III-a la Unirea Dej, după care se întoarce din nou acasă și joacă pentru Gloria în liga a I-a și liga a II-a următoarele două sezoane.

În vara lui 2005, odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Ioan Ovidiu Sabău, după un gol înscris într-un meci din Cupa Intertoto, este anunțat că nu mai intră în vederile primei echipe. Este împrumutat pentru sezonul 2005/2006 la Industria Sârmei Câmpia Turzii unde marchează 14 goluri, după care, la 23 de ani, când știa că îi expiră contractul cu Gloria să fie anunțat că mai are un contract cu bistrițenii pe încă doi ani. Se naște un mic scandal între club și jucător, după  care este cumpărat de FC Bihor Oradea, unde în două sezoane reușește să marcheze 31 de goluri.

În vara lui 2010 semnează cu Chiajna pentru un sezon, apoi joacă un sezon și jumătate la Arieșul Turda în liga a II-a, pentru ca la începutul lui 2012 să semneze un contract pe 2 ani și jumătate cu UTA Arad.

 Leon Buhai / /sportulbistritean.ro

 

 | 185 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *