Cârlionț – salon pentru pitici, tătici și bunici!

 

,,Pentru imaginea familiei tale!” – cu acest slogan și-a deschis astăzi porțile cel mai nou salon de înfrumusețare din Bistrița, dedicat piticilor, tăticilor și bunicilor, dar în care nici mămicile nu vor fi neglijate. Cârlionț, salonul de înfrumusețare cu un concept unic pe piața bistrițeană, oferă servicii de frizerie pentru copiii, precum și o gamă largă de servicii profesionale de coafură, cosmetică, manechiură și pedichiură, în special pentru bărbați, dar și pentru femei.

La Cârlionț, va fi pusă la dispoziția clienților o gamă completă de servicii personalizate de îngrijire facială: tratamente pentru hidratare, antirid,  tratamente de curățare a tenului, măști sau programe de masaj facial, pentru revigorarea și vitalitatea tenului. De asemenea, salonul Cârlionț oferă bărbaților și femeilor o gamă completă de proceduri începând de la tratamentul unghiilor deteriorate, până lamanichiură la cald, tratamente standard sau complemetare de manechiură și pedichiură, precum și masaj de relaxare.

Cârlionț este însă mai mult decât un salon de înfrumusețare. Copiii au un loc de joacă special amenajat în spațiul dedicat lor, iar bărbații care devin clienți Cârlionț vor avea parte de produse exclusiviste.

,,  La Cârlionț nu vor fi lucruri extravagante, ci doar bun simț și un maximum de calitate a serviciilor. Este un concept unic pe piața locală, un loc destinat cu predilecție piticilor, tăticilor și bunicilor și cu siguranță, cei care ne vor trece pragul vor simți și vor face diferența. Cârlionț este un mod de viață… Un mod de viață pentru cei care știu că a avea un corp îngrijit, din toate punctele de vedere, înseamnă a fi cu un pas înaintea celorlalți” este convingerea Alexandrei Tătar, brand manager al salonului Cârlionț.

Salonul Cârlionț este situat pe strada George Coșbuc nr.3 (lângă Primăria Bistrița). Rezervările se pot face atât la recepția salonului, cât și la numărul de telefon 0363-10-30-77, de luni până vineri între orele 10.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul orar 10.00 -18.00. (P)

 


 | 934 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *