Cantonament la „Diana” și antrenamente pe terenul mare! Republicanii iau fața primei echipe!

A cincea etapă a play-offului seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A va programa, joi 23 mai de la ora 12,00, pe terenul central al stadionului Jean Pădureanu partida dintre echipele de juniori ale  Gloriei Bistrița și CFR Cluj. Va fi un joc vital pentru ambele formații, atât Gloria cât și CFR Cluj își împart primul loc în serie, de fapt locul care aduce calificarea la turneul semifinal, cu același număr de puncte, ambele echipe fiind urmate la un singur punct de Gaz Metan Mediaș.

Mai sunt două etape de jucat din play-off și toate lumea face calcule. Cert este că o victorie a bistrițenilor îi duce în proporție foarte mare la turneul semifinal deoarece în ultima etapă se vor deplasa la FCM Târgu Mureș, echipă care în acest play-off n-a supărat pe nimeni.

Conducerea a făcut eforturi deosebite pentru a le asigura jucătorilor cele mai bune condiții pentru a reuși victoria în jocul de mâine. Juniorii au făcut ultimul antrenament înaintea jocului pe terenul mare, de la ora jocului, urmând ca după masa de prânz să intre în cantonament la Hotel Diana. Antrenorii Dorel Zegrean și Gabi Cârstea au la dispoziție pentru jocul de mâine tot lotul de jucători plus Antonache de la prima echipă. CFR Cluj va sosi la Bistrița mââine dimineață, stafful tehnic al clujenilor are de asemenea tot lotul valid pentru joc plus Păun de la echipa mare. Singura variantă pentru CFR de a avea șanse de calificare este o victorie aici la Bistrița.

Mihai Pop, antrenor CFR:”Mergem la Bistrița să jucăm și să câștigăm, pentru că asta este singura noastră șansă. Se vor întâlni mâine cele mai bune achipe din serie și jocul este deschis oricărui rezultat. Ne vom juca șansa până la capăt iar la final cel mai bun să învingă”.

Alexandru Hatfaludi, președintele Gloriei, care a asistat la antrenamentul de astăzi al juniorilor ne-a declarat:”Am creat toate condițiile necesare pentru ca juniorii să obțină victoria în jocul de mâine. Le-am pus la dispoziție terenul de joc pentru a-și desfășura antrenamentele în condițiile jocului, iar după masă vor intra în cantonament la Hotel Diana. Mai mult, în cazul unui joc bun care să aducă victoria și calificarea în faza superioară, o mare parte din acești jucători vor avea șansa ca în finalul acesta de campionat să fie promovați în prima ligă”

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 248 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *