Călin Farcaș ”s-a rupt”! ”Gata cu fotbalul, îmi ajung 8 operații”

La 35 de ani, Călin Farcaș e la a 8-a operație din cauza fotbalului. Fostul director de marketing al Gloriei a făcut parte din generația lui Sănmărtean, Mândrean și ceilalți lansați în fotbal de Constantin Sava, dar problemele de sănătate l-au scos mereu pe tușă.

Acum două săptămâni, la o miuță cu prietenii, și-a rupt tendonul lui Achile și e în cârje pentru câteva săptămâni. A fost operat la București, de un prieten de-al său, doctorul Ionuț Bogdan Codorean, de la Spitalul Militar.

”Am jucat fără probleme la Winter Cup, o competiție pe sintetic destul de solicitantă. N-am avut nicio problemă. Iar după Crăciun , am ieșit cu niște prieteni să ne mișcăm puțin la Baza Raoul. În alergare, am auzit o trosnitură. M-am uitat în spate să văd cine m-a lovit. Nu era nimeni. Și-apoi o durere cumplită”, povestește Farcaș.

El crede că s-a cam terminat cu fotbalul odată cu această accidentare, care nu e simplă. Necesită mai bine de o jumătate de an de recuperare. Dar e optimist și știe că mai sunt destule sporturi frumoase pe care le-ar putea practica. ”Gata, am terminat-o cu fotbalul. Îmi ajung 8 operații. Asta sper să fie ultima, 8 e cu noroc”, glumește Călin.

sportulbistritean.ro


 | 949 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *