Călin Albuț își pune șapcă roșie: ”E o provocare pentru mine”

La 35 ani, golkeeperul bistrițean se alătură proiectului Șepcilor Roșii, conduse de către fostul tehnician al Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, în tentativa clujenilor de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

Călin Albuț, ultima dată la FC Botoșani, a refuzat câteva oferte bune în această vară, ca să fie cât mai aproape de casă, alături de familie. Pe lângă postul de portar, începe o nouă etapă din cariera sa, cea de antrenor cu portarii la U Cluj.

 ”Mi-aș fi dorit tare mult să pot reveni la Bistrița, dar, din păcate, nu există niciun club care să-și dorească performanță. La Cluj a întâlnit un club profesionist, cu care sper să colaboreze pe termen cât mai lung.  Debutul în cariera de antrenor este o adevărată provocare pentru mine, însă sper să pot reda din experiența mea și celor mai tineri”, spune Albuț pentru sportulbistritean.ro.

 Călin Albuț, cel mai bine cotat portar bistrițean din ultimii ani, are o carieră de invidiat în spate. A început fotbalul încă de copil la LPS Bistrița. Are în CV echipe precum ASA Târgul Mureș, Rapid București, Săgeata Năvodari, Viitorul Constanța, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani și Gloria Bistrița, adunând 198 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc. O carte de vizită impesionanta și demnă de urmat de către tinerele talente.

 

 | 1.679 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *