Calificare în Cupa României! Gloria e între primele 4! Turneul final four s-ar putea juca la Bistrița!

Gloria s-a distrat astăzi cu echipa de ligă secundă Știința București, pe care a învins-o la 15 goluri diferență, 34-19.

Meciul a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României, echipa bistrițeană calificându-se în semifinale. Acolo unde s-au mai calificat CSM București, Dunărea Brăila și CSM Târgu Jiu.

Turneul Final Four se va juca în luna mai, într-o localitate ce va fi desemnată după tragerea la sorți. Bistrița și-a exprimat deja dorința de a organiza aceste ultime meciuri din cupă și există șanse să fie aleasă pentru desfășurarea lor.

Partida de astăzi s-a jucat cu sala plină, în ciuda adversarului modest. Gloria a dominat partida cap coadă și a încheiat-o cu două jucătoare de la echipa a doua în teren. Cea mai bună marcatoare bistrițeană a fost Chintoan, cu 11 goluri, urmată de Pristăvița și Laslo, cu 4 goluri.

Aruncarea de începere a fost dată de Alexandru Uiuiu și fetița lui, Petra! Scriitorul bistrițean a fost portar al echipei Metalul, care a jucat în Liga 1 la mijlocul anilor 80.

La finalul meciului, fotbaliștii echipei din Liga a treia au oferit flori handbalistelor, cu ocazia zilei de 8 martie.

 | 673 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Șmenuri multe la Gloria . Vine DNA ul curînd !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *