Calificare în careul de ași! Junioarele de la LPS sunt în semifinalele Turneului Final!

După victoria de ieri, 47-31 cu LPS Roman, bistrițencele lui Horațiu Pașca și Radu Moldovan au învins și în meciul al doilea al Turneului Final de handbal pentru junioare 1, ce se desfășoară la Caracal.

"Pășcuțele" au bătut cu 33-27 pe CSS 2 Baia Mare și, prin jocurile celorlalte rezultate, sunt calificate deja în semifinalele competiției. 

 

În cel de-al doilea joc din cadrul turneului final al Campionatului Național de handbal feminin, junioare I, ce se desfășoară la Caracal, fetele de la LPS Bistrița au întâlnit formația CSS 2 Baia Mare, o cunoștință mai veche a bistrițencelor. Echipa băimăreană și cea bistrițeană au făcut parte din seria F a campionatului, în tur echipa din Baia Mare a câștigat la Bistrița, pentru ca în retur bistrițencele să câștige pe terenul băimărencelor. În jocul de astăzi, bistrițencele au reușit victoria care le trimite în careul de ași al handbalului juvenil.

Bistrițencele deschid scorul, băimărencele conduc cu 3-1 în minutul 4, cu 5-2 în minutul 8, fetele noastre egalează la 7 în minutul 20, după care băimărencele preiau din nou conducerea, 9-7 în minutul 21 și 10-8 în minutul 23. Urmează șapte minute de vis pentru bistrițence, care reușesc să marcheze opt goluri fără să primească gol, astfel că la pauză fetele lui Pașca și Moldovan conduceau cu 16-10. După pauză se menține la șase, șapte până în minutul 40 când bistrițencele măresc diferența la opt goluri, scor 25-17, apoi la nouă goluri, scor 32-23 în minutul 55, pentru ca partida să se încheie cu scorul: LPS Bistrița – CSS 2 Baia Mare 33-27. O victorie meritată care aduce bistrițencelor calificarea în semifinalele competiției.

În celălalt joc al grupei: ACS Șc. 181 București – LPS Roman 42-27

Lotul folosit de antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan: Lucia Săsărman,  Andreea Covaci,  Cristina Boian (3 goluri), Roxana Cîrjan(6), Alexandra Lup(5), Cristina Laslo(6), Ana Maria Gabor, Andreea Săsărman(8), Codruța  Sabău, Larisa Chiș-Drăgan, Iulia Filipaș, Abigail Vălean(2), Denisa Hangan(2), Claudia Costinea(1), Lavinia Titieni, Diana Ungureanu.

Mâine bistrițencele vor juca împotriva celor de la ACS Șc. 181 București, partidă care va stabili ierarhia în grupă, ambele echipe fiind deja calificate în semifinale competiției.

Vineri, de la ora 15.30 este programat ultimul meci din grupă, cu Școala 181 București, iar sâmbătă se joacă semifinalele.

sportulbistritean.ro

 | 567 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *