Burcușel vs. Petrican – meciul serii la Năsăud. Vezi o super galerie FOTO!

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale galei, un meci al orgoliilor, a fost cel între Paul Petrican, de la Kickboxing Bistrița și Radu Burcușel.

 
Paul Petrican are 20 de ani și este fost practicant de judo. Este sportiv al Clubului Kickboxing Bistrița și este antrenat de Cosmin Botezat.
 
Radu Burcușel, poreclit "The Dog" este din Năsăud, de la Clubul Sportiv Sebastian Arjoca. Are 33 de ani, 1.68m, 70kg. Este practicant de Full Contact, Muay-Thai, Brazilian Jujitsu. Palmares: Kickboxing – 7 meciuri Italia (6 castigate – 1 pierdut) Muay-Thai – 3 meciuri Anglia (3 castigate – 0 pierdut). MMA – 2 meciuri (1 castigat – 1 pierdut). Practicant: Kick boxing – antrenor: Sebastian Arjoca Box: – instructor: Lăcătuș Stelică. 
 
 
Deși s-a aflat la primul meci de K1, Paul Petrican, un luptător foarte puternic pe brațe, a făcut un meci spectaculos în fața mult mai experimentatului Burcușel. A fost o partidă spectaculoasă, cu schimburi dure de lovituri, pe care Burcușel a câștigat-o la puncte, în fața propriilor suporteri năsăudeni.
 
 
 
 

Augustin Danci
 


 | 958 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *